Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

یک فعال بخش حمل و نقل دریایی معتقد است مالکان کشتی در مورد انتقال تکنولوژی و یا کمک به کارخانجات کشتی سازی داخلی که از هیچ الگوی اقتصادی برخوردار نیستند، وظیفه ای ندارند.

به گزارش تین نیوز، علی اکبر غنچی که سابقه فعالیت در بخش های مختلف از جمله  عضویت در هیئت‌ مدیره کشتیرانی، مدیرعاملی شرکت کشتیرانی دریای خزر، مدیرعاملی شرکت حمل‌ فله کشتیرانی ایران را در پیشینه کاری دارد، این مطلب را در پاسخ به یاداشتی به قلم رضا محمد علی بیگی با عنوان «فرصت هایی که از دست رفت» بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در قضیه ساخت کشتی بعد از احیای برجام و تصمیم ما در کشتیرانی برای احیای قرارداد ساخت با هیوندای کره، تصمیم گرفتیم با رایزنی با مدیریت هیوندای تعداد ۹۰ نفر از مهندسان از طرف شورای عالی صنایع دریایی ایزوایکو و صدرا به ما معرفی شوند که به صورت منظم در تمامی فرایند طراحی، ساخت و تحویل گیری فارغ از مالک حاضر باشند و شرکت مشترکی هم با ایدرو، نفتکش و کشتیرانی تشکیل دادیم تا در ادامه انتقال تکنولوژی با شروع تعمیرات تخصصی به کار ساخت هم وارد شوند.

بیشتر بخوانید: فرصت هایی که از دست رفت

او تاکید کرد: ولی شوربختانه حتی یک نفر از طرف آنان معرفی نشد و فقط تیم نظارتی خود کشتیرانی در محل حاضر بودند و پروژه تمام شد که در حال حاضر نیز کشتی‌ های ساخت آن موقع، موتور محرک اصلی کشتیرانی در کسب درآمد هستند.

او خاطرنشان کرد: البته با پیشنهاد داشتن third  party  برای نظارت بر ساخت، فارغ از موسسه رده بندی که صرفا مسئول استانداردهاست موافقم و معتقدم ناظر سوم می تواند بسیاری از نکات غیر قابل بررسی را ببیند و از حقوق مالک دفاع کند و در آخر هم پاسخگو باشد.

غنچی گفت: البته باید توجه داشت مالک وظیفه ای برای انتقال تکنولوژی و یا کمک به کارخانجات کشتی سازی داخلی که از هیچ الگوی اقتصادی برخوردار نیستند ندارد و نمی تواند صرفا به خاطر شعارهای عامه پسند، منابع خود را نابود کند.

وی افزود: معتقدم شرکت‌ های کشتیرانی، فقط باید صرف و صلاح سهامداران و منافع خود را ببینند و از فرصت‌ها برای تجهیز خود از هر مکانی شده بهره مند شوند که جمع جبری این اقدام باز به نفع اقتصاد کشور خواهد شد.

او با بیان این که تا  زمانی که حوزه حاکمیت و بخش غیر حاکمیتی در تمام بخش ها و حتی صنعت مشخص نشود، آش همین و کاسه همین خواهد بود، عنوان کرد: پیشنهاد می شود سازمان بنادر و دریانوردی به فوریت از شرکت گردانی و کار اقتصادی خارج شود، شورای عالی صنایع دریایی کلا تعطیل شود و وزارت صنعت و معدن تمامی زیر ساخت‌ های ایزوایکو و صدرا را به بخش خصوصی واگذار کند و یا حداقل این شرکت ها سهام مدیریتی نداشته باشند و اجازه دهند بازار عرضه و تقاضا مسیر توسعه این صنعت را هموار کند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بخش حمل و نقل کشتی تین ایزوایکو حقوق سازمان بنادر و دریانوردی صنعت و معدن بخش خصوصی سازمان بنادر و دریانوردی کشتی سازی کشتیرانی دریای خزر حمل و نقل دریایی ایزوایکو کشتیرانی جمهوری اسلامی کشتی سازی صدرا مالکان کشتی وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۱۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از، لبنان ۲۴، سنتکام از توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه به علت شرایط بد آب و هوایی خبر داد.

سنتکام اعلام کرد که شدت وزش باد و ارتفاع امواج دریا شرایط ناامنی را برای نظامیانی که مشغول ساخت اسکله هستند، ایجاد کرده است.

گفتنی است که آمریکا به دنبال ساخت اسکله شناور در سواحل غزه است. این طرح شامل دو جزء اصلی است که باید به هم وصل شوند - یک اسکله شناور بزرگ که از قطعات فولادی تشکیل شده و یک گذرگاه و اسکله دو طرفه ۵۴۸ متری.

این گذرگاه از اتصال قطعات فولادی ۱۲ متری تشکیل شده است که تا ساحل ادامه دارد.

کشتی‌های باری تدارکات را به آب‌های غزه می‌رسانند و کمک‌ها سپس بر روی تعدادی قایق و کشتی‌های کوچک‌تر - معروف به کشتی‌های پشتیبانی لجستیکی - بارگیری و به اسکله برده می‌شود. از آنجا به بعد، وسایل نقلیه زمینی امکانات را به داخل غزه خواهند برد.

این مسیر فلزی در دریا وصل و سپس به سمت ساحل هدایت می‌شود و نیروهای آمریکایی مجبور نیستند پا به ساحل غزه بگذارند.

کد خبر 6095946

دیگر خبرها

  • انشعاب برق ۱۶۰ مرکز تجاری در محدوده بازار تهران ایمن سازی شدند
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی
  • هشدار مرسک درباره ادامه اختلالات کشتیرانی در دریای سرخ
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا+فیلم
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا
  • وظیفه شیعیان در دوران غیبت زمینه‌سازی و آماده کردن شرایط برای ظهور امام زمان(عج) است
  • شرکت در انتخابات هم حق است هم وظیفه
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود