Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجازی سازی چیست؟ ماشین مجازی چیست؟ زیرساخت مجازی مورد نیاز سازمان ها مزایای مجازی سازی در سازمان ها  و صنایع بزرگ ۱. کاهش هزینه های مربوط به واحد آی تی ۲. افزایش قابلیت اطمینان به سیستم ۳. افزایش بهره وری و سودمندی ۴. افزایش کنترل روی عملیات توسعه ۵. برداشتن یک گام مثبت در جهت حفاظت از محیط زیست مزایای مجازی سازی در صنعت بیمه همین حالا به فکر مجازی سازی سازمان خود باشید!

اما باید این نکته را فراموش نکنیم که خرید کامپیوتر و نصب و نگهداری آن‌ها، می‌تواند هزینه زیادی را برای یک شرکت به دنبال داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بسیاری از مواقع، نیازی به تهیه کامپیوتر و سخت افزار واقعی وجود ندارد. در واقع می‌توان یک کامپیوتر مجازی ساخت و نرم افزارهای لازم را روی آن کامپیوتر مجازی نصب کرد. اما منظور ما از کامپیوتر مجازی چیست؟

در این مطلب قصد داریم درباره مجازی سازی و به طور خاص مجازی سازی در صنعت بیمه صحبت کنیم. مجازی سازی برای جلوگیری از وارد شدن هزینه‌های اضافی به سازمان استفاده می‌شود و مزایای زیادی را به دنبال دارد. در ادامه مجازی سازی را معرفی کرده و به زیرساخت مجازی سازی نیز اشاره خواهیم کرد.

مجازی سازی چیست؟

مجازی سازی عبارت است از فرآیند اجرای نمونه‌ای از سیستم‌های کامپیوتری، روی لایه‌ای جدا از سخت افزار واقعی. به عبارت دیگر، در فرآیند مجازی سازی، نیازی به وجود سخت افزار واقعی برای اجرای یک سیستم عامل نیست.

در واقع با استفاده از یک کامپیوتر و یک سیستم عامل، قادر خواهید بود تا چندین و چند سیستم عامل را در کنار یکدیگر به صورت همزمان اجرا کنید و از امکانات آن‌ها بهره مند شوید. در فرآیند مجازی سازی، سیستم‌عامل و نرم افزارهای مربوط به آن روی یک ماشین مجازی اجرا می‌شوند.

ماشین مجازی چیست؟

اگر بخواهیم به ساده‌ترین شکل ممکن ماشین مجازی را تعریف کنیم، باید از آن به عنوان نمونه یا نمایشی از یک کامپیوتر واقعی یاد کنیم.

با استفاده از مجازی سازی می‌توان چندین ماشین مجازی ایجاد کرده و روی آن‌ها سیستم عامل‌ها و نرم افزارهای مخلتف را نصب کرد. تمامی این ماشین‌های مجازی می‌توانند تنها روی یک سرور و در واقع روی یک کامپیوتر واقعی اجرا شوند.

اجرای لینوکس روی ویندوز با استفاده از ماشین مجازی

یک لایه نرم افزاری سبک به نام هایپروایزر (Hypervisor) وجود دارد که به ماشین مجازی با استفاده از آن، منابع لازم اختصاص داده می‌شود. هایپروایزر این اجازه را می‌دهد تا سیستم عامل‌های مختلف روی یک کامپیوتر اجرا شده و همگی از حافظه، رم و قدرت محاسباتی همان یک کامپیوتر استفاده کنند. همچنین این لایه نرم افزاری باعث عدم تداخل کارکرد سیستم عامل‌های مختلف که روی ماشین‌های مجازی نصب شده‌اند می‌شود.

زیرساخت مجازی مورد نیاز سازمان ها

زیرساخت مجازی سازی به مجموعه‌ای از مؤلفه‌های نرم افزاری برای ساخت ماشین‌های مجازی نیاز دارد. این مؤلفه‌ها عبارت‌اند از:

پردازشگر مجازی: این مؤلفه، قابلیت‌های یک سرور فیزیکی واقعی را در اختیار قرار می‌دهد با این تفاوت که از آن به صرفه‌تر است. این پردازشگر مجازی، قدرت پردازشی سرور واقعی را به صورت بهینه در اختیار ماشین‌های مجازی قرار می‌دهد.

حافظه ذخیره سازی مجازی: این مؤلفه، امکان مدیریت حافظه ذخیره سازی را برای ماشین‌های مجازی فراهم می‌کند. به هر ماشین مجازی می‌توان به اندازه نیاز حافظه اختصاص داد. این میزان حافظه را بنا بر ضرورت می‌توان در آینده کاهش یا افزایش داد.

شبکه و امنیت مجازی: این مؤلفه امکان دسترسی به شبکه را از طریق شبکه‌ای که سرور اصلی به آن متصل است، فراهم می‌کند. اتصال به شبکه، امکان پیاده سازی وظایفی نظیر اتوماسیون را مهیا می‌کند. همچنین می‌توان دسترسی کاربران مختلف را در محیط مجازی سازی شده به شبکه محدود کرد و امنیت سیستم را تأمین نمود.

برای تأمین زیرساخت مجازی سازی، باید برنامه ریزی نموده و نیازهای سازمان خود را بشناسید.

مزایای مجازی سازی در سازمان ها  و صنایع بزرگ

با تأمین زیرساخت مجازی سازی، مقیاس پذیری افزایش یافته و در عین حال هزینه‌ها نیز کاهش خواهند یافت. مهم‌ترین مزایای مجازی سازی در سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ را می‌توان در موارد زیر خلاصه کرد:

۱. کاهش هزینه های مربوط به واحد آی تی

استفاده از کامپیوترهای واقعی می‌توان بدون صرفه باشد. در مجازی سازی، اپلیکیشن‌ها روی یک سرور اجرا شده و به هر ماشین مجازی به اندازه‌ای که نیاز است، منابع اختصاص داده می‌شود.

اما زمانی که هر اپلیکیشن بخواهد روی کامپیوترهای واقعی اجرا شود‌، بقیه قدرت پردازش کامپیوترها بدون استفاده می‌ماند. بنابراین مجازی سازی یکی از بهترین راه‌های کاهش هزینه‌ها در هر سازمانی محسوب می‌شود.

۲. افزایش قابلیت اطمینان به سیستم

در زمان بروز حادثه و خرابی سرورهای فیزیکی، باید یک شخص یا تیم متخصص مشغول تعمیر یا جایگزینی سخت افزار سرور مربوطه شود. انجام تعمیرات ممکن است ساعت‌ها و حتی روزها طول بکشد.

اما در سیستم مجازی سازی شده،‌ جایگزینی یا کپی کردن یک ماشین مجازی آسیب دیده بسیار آسان خواهد بود. فرآیند جایگزینی چند دقیقه و نهایتاً چند ساعت طول خواهد کشید. بنابراین اطمینان به سیستم و ادامه حیات کسب‌وکار، در صورت مجازی سازی بسیار راحت‌تر صورت خواهد گرفت.

۳. افزایش بهره وری و سودمندی

در صورت ایجاد زیرساخت مجازی سازی، سرورهای کمتری وجود خواهند داشت. بنابراین تیم آی تی زمان کمتری را صرف نگهداری و بروزرسانی سرورها خواهد کرد. آن‌ها از طریق سیستم مجازی سازی شده، به نگهداری و بروزرسانی ماشین‌های مجازی خواهند پرداخت. با توجه به این که این کار به زمان کمتری نیاز دارد،‌ بنابراین بهره وری تیم آی تی افزایش خواهد یافت.

۴. افزایش کنترل روی عملیات توسعه

اگر مجازی سازی در سازمان شما انجام شده باشد، در صورتی که بخواهید در سیستم فعلی سازمان خود تغییری را ایجاد کنید یا اینکه بخواهید سیستم را بروزرسانی کنید می‌توانید بدون تأثیرگذاری در عملکرد سیستم فعلی، تغییر یا بروزرسانی لازم را در یک محیط مجازی تست کنید.

۵. برداشتن یک گام مثبت در جهت حفاظت از محیط زیست

کاهش تعداد کامپیوترها و سرورها برابر است با کاهش مصرف برق. از آنجایی که سازمان‌های بزرگ برق زیادی را مصرف می‌کنند، کاهش مصرف برق در این سازمان‌ها گامی در جهت حفاظت از محیط زیست خواهد بود.

مزایای مجازی سازی در صنعت بیمه

صنعت بیمه یکی از صنایعی است که از پیشرفت تکنولوژی بهره‌های زیادی برده است. امروزه دیگر نیازی به تعامل مستقیم با بیمه داران نبوده و مشتریان می‌توانند به صورت مجازی درخواست صدور بیمه نامه را داده و نمایندگان نیز از راه دور برای آنان بیمه نامه صادر کنند.

مجازی سازی در این صنعت کاربردهای بسیار مفیدی دارد و باعث افزایش بهره وری خواهد شد. با ایجاد زیرساخت مجازی سازی در صنعت بیمه، نمایندگان بیمه می‌توانند از راه دور و حتی زمانی که منزل حضور دارند، به سامانه‌های صدور بیمه دسترسی داشته و برای مشتریان خود بیمه نامه صادر کنند.

با مجازی سازی در صنعت بیمه، نیازی به حضور نمایندگان بیمه در پشت کامیپوترهای نمایندگی بیمه نخواهد بود. همچنین اگر نمایندگان بیمه با مشکلی در فرآیند صدور بیمه مواجه شوند، متخصصان آی تی بیمه می‌توانند مشکل را از راه دور و بدون حضور فیزیکی حل کننند.

از آنجایی که بیمه با پرداخت خسارت سروکار دارد، شاید کاهش هزینه‌ها در این صنعت از هر صنعت دیگری مهم‌تر باشد. از آنجایی که شرکت‌های بیمه هزینه زیادی را بابت تأمین سرور و سخت افزار می‌کنند، مجازی سازی می‌تواند در کاهش هزینه‌های صنعت بیمه نقش بسزایی داشته باشد.

همین حالا به فکر مجازی سازی سازمان خود باشید!

برای کاهش هزینه‌های سازمان خود می‌توانید به جای تهیه کامپیوترهای گران قیمت، به فکر تأمین زیرساخت مجازی و استفاده از زیرو کلاینت باشید.

منظور از زیروکلاینت، استفاده از کامپیوترهای معمولی برای اتصال به سرور به صورت مجازی است. با استفاده از زیروکلاینت که یک کامپیوتر حداقلی و ارزان قیمت محسوب می‌شود، می‌توانید به سرور سازمان متصل شده و تمامی امور موردنیاز خود را پیش ببرید.

به همین منظور می‌توانید زیرو کلاینت یونیوو را که توسط شرکت بهین عرضه می‌شود،‌ تهیه کنید!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ثبت نام سایپا ثبت نام ایران خودرو زیرو کلاینت مجازی سازی در سازمان زیرساخت مجازی سازی ماشین های مجازی کاهش هزینه کاهش هزینه ها ماشین مجازی یک کامپیوتر سازمان خود سیستم عامل سازمان ها سخت افزار بهره وری روی یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۶۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی

سید عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به بازدید رئیس قوه قضاییه از انبار بندر شهید رجایی در استان هرمزگان و تسریع در تعیین تکلیف ماشین‌آلات، گفت: بعضی از این دستگاه‌ها دارای پرونده‌ها در مراجع قضایی است و باید اعتراض‌ها به استناد رای دیوان عدالت اداری مختومه اعلام شود و گمرک در اجرای حکم دیوان عدالت اداری، متروکه بودن را اعلام کند تا زمینه تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی فراهم شود.

وی افزود: ماشین‌آلات راهسازی و معادن با استفاده از ظرفیتی که در قانون بودجه ۱۴۰۲ ایجاد شده و دستور معاون اول رئیس جمهور تعیین تکلیف خواهد شد.

۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی و معدنی بندر شهید جایی و بوشهر وجود دارد

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه اکنون ۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی و معدنی در گمرک بندر شهید جایی و استان بوشهر وجود دارد، گفت: ۳۰۰ دستگاه شرایط متروکه دارد و بقیه هم در صورت متروکه شدن تعیین تکلیف می‌شود.

وی افزود: وزارت راه و شهرسازی و بسیج سازندگی مکاتبات زیادی با سازمان اموال تملیکی داشته‌اند و نیاز مبرم به این دستگاه‌ها دارند که دولت تسریع خواهد کرد تا این دستگاه‌ها تعیین تکلیف شوند و امکان رسوب مجدد نخواهد شد.

اجتهادی گفت: در لایحه برای رسوب هم تدابیری اندیشیده شد تا میزان بازدارندگی فراهم شد و روند دور زدن قانونی برای واردکنندگان این دستگاه‌ها وجود نداشته باشد، ضمن اینکه فرد واردکننده نمی‌تواند مسقیم این ماشین‌آلات را بخرد و باید در مزایده‌ها شرکت و قابت کند.

معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه امکان دارد بعضی از این ماشین‌آلات به صورت قاچاق وارد شده باشد، گفت: حجم زیادی از این ماشین‌آلات در شروع به کار دولت سیزدهم در بنادر و گمرک مانده بود؛ در قبل از دولت سیزدهم اعلام متروکه شدن طولانی بود و این امر باعث رسوب این دستگاه‌ها شده است.

اجتهادی با اشاره به ماده ۲۴ امور گمرکی، گفت: طبق این قانون مدت مجاز نگهداری کالا در انبار‌های گمرکی از تاریخ تحویل کالا به این اماکن سه ماه است. در صورت تقاضای کتبی صاحبان کالا یا شرکت‌های حمل و نقل در مورد کالای عبوری و وجود علل موجه به تشخیص گمرک و با پرداخت هزینه انبارداری تا تاریخ موافقت گمرک این مدت حداکثر تا دو ماه دیگر قابل تمدید است.

ماشین‌آلات از سال ۹۰ در گمرکات وجود داشتند

مدیرعامل سازمان فروش اموال تملیکی افزود: عمده این ماشین‌آلات از سال ۹۰ در گمرکات وجود داشته که متعلق با افراد تاجر پیمانکار معدن کار بوده است و این افراد مستقیم وارد می‌کردند و قصد فروش نداشتند.

اجتهادی اگفت ورود ماشین‌آلات راهسازی به کشور مجاز است، اما واردات شرایطی دارد، در حالی که برخی از واردات ماشین‌آلات بر اساس مجاز مشروط بوده است.

وی با بیان اینکه پیش از این دادگستری برخی از استان‌ها در جهت جلوگیری از تضییع عموم، در دبیرخانه اقتصاد مقاومتی یا ورود دادستان و یا کمیسیون مربوطه دستوراتی را برای تعیین تکلیف ماشین آلات صادر می‌کردند، گفت: برای تعیین‌تکلیف و ورود این ماشین‌آلات باید کمیسیون ماده یک آئین‌نامه اجرایی قانون مقررات و صادرات تشکیل شده تا برای ورودشان تصمیم‌گیری شود که در سال ۱۴۰۱ در استان هرمزگان با ورود دستگاه قضایی تسریع در تعیین تکلیف صورت گرفت.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: ضمن اینکه دولت سیزدهم کار را به صورت اساسی مطرح کرد و در قانون بودجه ۱۴۰۲ در جداول، متنی را پیشنهاد داد و مشکل تعیین تکلیف این کالا‌ها را مشخص کرد تا این ماشین‌آلات در اختیار اموال تملیکی به عنوان نماینده دولت قرار گرفته و تعیین تکلیف شود.

وی افزود: بر اساس پیشنهاد دولت در بودجه ۱۴۰۲، مجلس شورای اسلامی در راستای رفع مشکل به موجب حکم قانونی مندرج در بند (۵) تغییرات متفرقه قانون بودجه ۱۴۰۲، اجازه فروش این کالا‌ها بدون نیاز به مجوز‌های ورود و با قابلیت شماره گذاری ملی از طریق مزایده توسط این سازمان را صادر کرده است؛ از این رو در دولت سیزدهم مقرر شد بدون نیاز به تشکیل کمیسیون‌ها و نظر دادستان‌ها به صورت منطقی این مشکل حل و حجم زیادی از این خودرو‌ها از طریق مزایده تعیین تکلیف شود.

اجتهادی با بیان اینکه سال گذشته تعدادی از ماشین‌آلات راهسازی و معدنی به مزایده گذاشته شد، گفت: سازمان اموال تملیکی در جهت تسریع در تعیین تکلیف انبار‌های این سازمان بر اساس سیاست‌های دولت سیزدهم، مزایده برگزار کرد و ماشین‌آلاتی که سال‌ها بلاتکلیف مانده بود، را به مزایده گذاشت.

وی افزود: در سال جاری نیز با تمام توان و بر اساس بخش هوشمندسازی و با هماهنگی‌های دستگاه‌های مختلف در بحث تعیین تکلیف شفاف اقدام خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • تحول ساختاری در فرایند حمل‌ و نقل کالا در استان یزد
  • ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند
  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • ۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب
  • بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کند
  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی